Marketing teams en animatievideo’s? super combinatie!

Denk je dat je marketing team deze animatie concepten beter zou kunnen begrijpen? (Moeten marketingteams spreken met een stem zoals animatie) & (Moeten webdesigners geweldige grafische kunstenaars zijn) met behulp van de kracht van YouTube? Channel Orange zal u laten zien hoe iedereen marketingconcepten kan begrijpen en de kracht van animatievideo’s ten volle kan benutten. Let op: ik heb het niet over een unieke animatie, of degene die je net hebt gedaan met je bedrijfslogo. Ik heb het over een videomotor die u in staat stelt een animatie concept volledig te creëren. 

De kracht van animatie in marketing Ik heb net een paar voorbeelden gegeven van hoe ik tegen animatievideo’s aankijk. Persoonlijk zie ik ze niet als marketing. Ze geven me een nieuwe manier van denken die sneller gaat dan tekst of foto’s. Maar meestal bekijk ik de video’s eerst om te zien of ze goed werken. Als je dat niet wilt moet je naar Channel Orange gaan, zij regelen de animatievideo voor jou! 

Het maken van een boeiende animatievideo betekent niet dat u er al uw tijd aan wilt besteden. Behandel het zoals u elke marketingcampagne zou behandelen en uw resultaten zullen veel beter zijn

www.channelorgange.nl