Wegwerp vapes

Of de E-vloeistof smaak komt rechtstreeks of op de top van andere E-liquids of sappen is een proces dat varieert op basis van de fabrikant, maar consequent, het volume van E-liquid in een wegwerp is ten minste ongeveer twee keer het normale vaping volume. Meer specifiek, een typische disposable bevat ongeveer 1-2ml E-liquid per navulling. 

Sommige E-Cigs maken gebruik van een navul systeem dat bestaat uit een coil met aan/uit kleppen (de inhoud van de top wordt door de coil ververst). De vloeistofpomp bovenop de tank wordt gedetecteerd door de batterij die zich in het depot of de houder aan de onderkant van de tank bevindt. Wanneer de batterij de verandering van het vloeistofvolume waarneemt, sluit hij de klep en geeft de vloeistof af aan de bovenkant. Elke keer duurt de geleiding weg ongeveer 10 seconden en gedurende deze tijd zou u de top E-liquids eruit kunnen trekken en vervangen door e-liquids. In werkelijkheid zou u waarschijnlijk slechts 2-3ml e-liquid per dag vervangen. 

De vloeistof binnenin wordt gemengd met de e-liquid en heeft verschillende verhoudingen van ingrediënten tot op voedsel gebaseerde smaken zoals aardbei, peach en blauwe bes. Er worden veel tanks gebruikt, sommige zijn navulbaar (prijzen kunnen variëren), sommige zijn hervulbaar met e-liquid, sommige niet en zijn niet navulbaar. Afhankelijk van het onderdeel kan de uitneembare vloeistof elke hoeveelheid e-liquid bevatten en kan de e-liquid worden bijgevuld. 

elektrische sigaret specialist