Benieuwd naar de laatste tattoo designtrends?

Of je het nu traditioneel wilt houden of het een beetje wilt mixen door op de heetste kar te springen, het is nog steeds belangrijk om onderzoek te doen naar wat voor soort tatoeage je wilt krijgen. In dit artikel geven we je een overzicht van de recente tattoo-trends die minder snel verouderen. Hier stellen we ook stijlen voor die al vele jaren bestaan ​​en nooit uit de gratie zijn geraakt. Voordat je verder gaat, willen we je een advies geven, vooral als het je eerste keer is: alleen omdat de samenleving iets goedkeurt, wil dat nog niet zeggen dat je dat over twee of drie decennia ook zult doen. Kies verstandig, maar zoals met alles, geniet van het proces.

Minimalistische tatoeages

Minder is meer. In een wereld waar te veel dingen een groot deel van onze geest en fysieke omgeving verdringen, kiezen steeds meer mensen ervoor om het overtollige te verminderen en terug te gaan naar de basis. Dit is het leidende principe dat de beweging van het minimalisme aandreef. Een beweging die inmiddels is doorgedrongen in de tattoowereld.

Minimalistische tatoeages hebben ontwerpen die over het algemeen schoon en eenvoudig zijn – gebruikmakend van scherpe zwarte lijnen, negatieve ruimte en schaarse kleurenpaletten om een ​​algeheel elegante look te bereiken. Als je het soort bent dat dingen eenvoudig en strak wil houden, dan is deze stijl misschien iets voor jou. Deze stijl is wat slapper geworden omdat sommige mensen denken dat je alleen een minimale look kunt bereiken met “saaie” vormen. Ze kunnen niet meer ongelijk hebben! Er zijn honderden, zo niet duizenden ontwerpopties om uit te kiezen – of het nu schedels, bloemen of zelfs dieren zijn. Er zijn veel artiesten die minimalistische tatoeages kunnen zetten.

www.theartoftattoo.nl